Relax!
Door: miekemark
Blijf op de hoogte en volg Mark
24 Mei 2010 | Italië, Castorano
Vanmorgen begon vrijwel windstil met een strakke blauwe lucht. Zelfs de besneeuwde toppen van de bergen van Monte Siblini waren zichtbaar. Na een heerlijk Italiaansontbijt met een Vosmeers eitjes positioneren we ons weer naast het zwembad en worden er weer heel wat woorden verslonden, de betere proza en bloedstollende trillerts. De lunch besluiten we in Grottammare te gaan gebruiken, een badplaats op ca. 30 minuten van Castorano. Blauwe zee, witte stranden, we vinden een heerlijk visrestaurant en genieten van een eerlijke vismaaltijd. Met het weer van morgen in het vooruitzicht besluiten we terplekke hier morgen onze tenten op te slaan en plannen een stranddag. Het toeristenseizoen moet hier nog beginnen, je krijgt niet vaak de kans te genieten van zo’n rustig strand! Op weg naar huis maken we een tussenstop bij de IperCoop onze plaatselijk Albert Heijn XL. We (Mieke moet ik daar eerlijkheidshalve bijzeggen) gaan vanavond zelf weer aan ’t kokkerellen. Lasagna alla Mieke, deze smaakt altijd heerlijk maar heeft hier in Italië dat extra stukje culinair sentiment. Dit alles overdenkend, nog steeds aan de openhaard zet ik een tevreden punt achter deze impressie van weer twee heerlijke dagen Marche, Ciao.
25 Mei 2010 - 08:53
Pa En Ma Van Oers:
Das wel effe lekker Bep zo´n relaxdag en er volgt er nog een maken we op uit jullie verslag (dus vandaag). Prachtig strand zeg mooi wit zand blauwe hemel, wat wil je nog meer. Die vis zit er trouwens heel lekker uit (dorado ?) Ma ziet dit echter niet zo zitten, die is meer van de lasagna van Mieke. Aha grappa, toch zeker ijskoud gedronken ?
Relaxse tot lezens
MaPa -
25 Mei 2010 - 16:21
Pa En Ma Van Rikx:
Wij hopen dat jullie vandaag ook weer een heerlijke dag aan het strand hebben doorgebracht wat een mooi strand en helder water en mooie blauwe lucht.De visschotel sprak mij wel aan zag er
heerlijk uit en een lekker koel drankje erbij
Geniet er maar lekker van
want jullie hebben het
verdiend.
Hopelijk morgen ook weer
een heerlijke dag.
Eetsmakelijk voor straks
we horen wel weer wat er
op het menue stond.
Groetjes Ma en Pa.