Ristorante La Scala
Door: miekemark
Blijf op de hoogte en volg Mark
10 Juni 2012 | Italië, Castorano
Vandaag waren we getuige van een feest ter ere van de eerste communie van twee plaatselijke kinderen. Twee verschillende families vierden dit in La Scala. Aangezien de ene groep voor vis en de andere voor vlees had gekozen mochten wij ook kiezen. Mieke vlees, ik ben voor de pesce gegaan. En het was weer van ouds, lekker maar veel, teveel. Troppo zoals we even hadden vertaald, zodat we aan konden geven wanneer we even afhaakten. 2x antipasta, 3x primi piatti en toch ook nog 2x secondi piatti om af te sluiten met 2x dolci. Niet te vergeten anderhalve fles wijn, twee flessen water en nog een mousserend perensapje. Voor de volledigheid elke tweede ronde van elk onderdeel van een gang hebben we afgeslagen. Teveel. Troppo.
Voor en na de lunch hebben we aan het zwembad vertoefd. Het diner hebben we overgeslagen. Na een lunch van ca. 4 uur waren we redelijk verzadigd. Vanavond hebben we de taken verdeeld, Mieke een boekje gelezen, ik Formule 1 gekeken, iemand moet het doen!